Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Hocus Pocus

9 januari 2006

Het nieuwe jaar is lekker gestart met een zondag spreken. Zondagochtend heb ik gesproken in Baptistengemeente Doetinchem. De Routemap voor de vrede. Maar dan net anders. Je moet dit document maar eens bekijken en gebruiken voor een weekje stille tijd. Klik hier voor het document.

Gisterenavond gesproken in jeugdkerk Transformed Rijssen over het thema "Hocus Pocus". Het ging om uitleg over de onzichtbare wereld. Het is behoorlijk pittig om in korte tijd alles te vertellen over dit thema. Volgens mij ben ik wat over mijn tijd heengegaan. Robin, een jongen die voor hij tot geloof kwam een wicca, een heks was, heeft zijn getuigenis gegeven. Indrukwekkend verhaal. Indrukwekkend hoe machtig God is om mensen uit de Duisternis tot het Licht te brengen. De PowerPoint van de preek is hier te vinden.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Hocus Pocus

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0