Hocus Pocus

1 min leestijd

Het nieuwe jaar is lekker gestart met een zondag spreken. Zondagochtend heb ik gesproken in Baptistengemeente Doetinchem. De Routemap voor de vrede. Maar dan net anders. Je moet dit document maar eens bekijken en gebruiken voor een weekje stille tijd. Klik hier voor het document.

Gisterenavond gesproken in jeugdkerk Transformed Rijssen over het thema "Hocus Pocus". Het ging om uitleg over de onzichtbare wereld. Het is behoorlijk pittig om in korte tijd alles te vertellen over dit thema. Volgens mij ben ik wat over mijn tijd heengegaan. Robin, een jongen die voor hij tot geloof kwam een wicca, een heks was, heeft zijn getuigenis gegeven. Indrukwekkend verhaal. Indrukwekkend hoe machtig God is om mensen uit de Duisternis tot het Licht te brengen. De PowerPoint van de preek is hier te vinden.