Hooray for christians

1 min leestijd

"Hooray for christians that use their brains before they write stuff". Een opvallend citaat dat ik vond op internet. Ik vind de uitspraak wel geinig. Hij was geplaatst bij een van de artikelen van www.relevantmagazine.com, een van de betere internationale christelijke sites.

Morgen vertrek ik voor een paar dagen naar Londen. We hebben een conferentie voor contagious evangelism. Kortgezegd: massa evangelisatie. Daar hoort Internet Evangelisatie bij, maar ook bijvoorbeeld de Jesus Film. Het is een mooi moment in de ontwikkeling van het Jesus Internet Project. Binnenkort wordt de Franse versie van de Waarom Jezus cursus gelanceerd. De Chinese en Duitse versie van www.ikzoekgod.nl zijn ook online. Iedere dag maken mensen een keuze voor Jezus. Internet, inderdaad een snelweg voor het Evangelie.