Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Hooray for christians

25 januari 2006

"Hooray for christians that use their brains before they write stuff". Een opvallend citaat dat ik vond op internet. Ik vind de uitspraak wel geinig. Hij was geplaatst bij een van de artikelen van www.relevantmagazine.com, een van de betere internationale christelijke sites.

Morgen vertrek ik voor een paar dagen naar Londen. We hebben een conferentie voor contagious evangelism. Kortgezegd: massa evangelisatie. Daar hoort Internet Evangelisatie bij, maar ook bijvoorbeeld de Jesus Film. Het is een mooi moment in de ontwikkeling van het Jesus Internet Project. Binnenkort wordt de Franse versie van de Waarom Jezus cursus gelanceerd. De Chinese en Duitse versie van www.ikzoekgod.nl zijn ook online. Iedere dag maken mensen een keuze voor Jezus. Internet, inderdaad een snelweg voor het Evangelie.

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Hooray for christians

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0