Snelweg voor het evangelie

1 min leestijd

 

We zijn nu een maand bezig met de evangeliserende website www.ikzoekgod.nl. Tientallen mensen hebben doorgeklikt bij het gebed en hebben aangegeven het gebed van overgave te hebben gebeden. Het is bijzonder! De komende tijd zullen we vooral energie steken om mensen "op de site te krijgen". Hoe zijn we het gemakkelijkste vindbaar. En noem zo maar op. Het is ook mooi om te zien dat alle verschillende onderdelen ook mensen verschillend raakt. De een is op zoek naar een liefdevolle hemelse Vader en wordt geraakt door "vaders liefdesbrief". De ander herkent zichzelf in een van de getuigenissen op de site. De oogst is groot! De werkers nog weinig. Sponsoren trouwens ook nog. Dit zou dé uitdaging kunnen zijn voor mensen die hun kapitaal goed "geestelijk willen investeren".