Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Snelweg voor het evangelie

11 januari 2006

 

We zijn nu een maand bezig met de evangeliserende website www.ikzoekgod.nl. Tientallen mensen hebben doorgeklikt bij het gebed en hebben aangegeven het gebed van overgave te hebben gebeden. Het is bijzonder! De komende tijd zullen we vooral energie steken om mensen "op de site te krijgen". Hoe zijn we het gemakkelijkste vindbaar. En noem zo maar op. Het is ook mooi om te zien dat alle verschillende onderdelen ook mensen verschillend raakt. De een is op zoek naar een liefdevolle hemelse Vader en wordt geraakt door "vaders liefdesbrief". De ander herkent zichzelf in een van de getuigenissen op de site. De oogst is groot! De werkers nog weinig. Sponsoren trouwens ook nog. Dit zou dé uitdaging kunnen zijn voor mensen die hun kapitaal goed "geestelijk willen investeren".

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Snelweg voor het evangelie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0