Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Florence

28 februari 2006

Vorige week was de laatste week van het Leadership Development Programma van Agapè Europa. Deze week waren we in Florance, een stad die zindert van de historie en cultuur. Een belangrijk onderdeel van het programma was de 360 graden feedback. Het gaat in dit proces erom dat je feedback vraagt van mensen die op allerlei verschillende manieren aan je gerelateerd zijn. Het is bijzonder leerzaam! Een bijzonder moment was het evangeliseren op een van de universiteiten in Florance. Ik was samen met Ryan, een gezellige Amerikaan die hier voor short term zit. Leuk hoor. De Italianen begrepen mijn hakketakkerige engels beter dan het perfecte Amerikaans Engels. Goede gesprekken gehad. Hopen en bidden dat de liefde van Jezus hen zal aanraken. Ik heb een serie foto's gemaakt in Florance en Pisa (waren we zondag voor we vertrokken). Je kan ze bekijken door op deze link te klikken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Florence

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0