Florence

1 min leestijd

Vorige week was de laatste week van het Leadership Development Programma van Agapè Europa. Deze week waren we in Florance, een stad die zindert van de historie en cultuur. Een belangrijk onderdeel van het programma was de 360 graden feedback. Het gaat in dit proces erom dat je feedback vraagt van mensen die op allerlei verschillende manieren aan je gerelateerd zijn. Het is bijzonder leerzaam! Een bijzonder moment was het evangeliseren op een van de universiteiten in Florance. Ik was samen met Ryan, een gezellige Amerikaan die hier voor short term zit. Leuk hoor. De Italianen begrepen mijn hakketakkerige engels beter dan het perfecte Amerikaans Engels. Goede gesprekken gehad. Hopen en bidden dat de liefde van Jezus hen zal aanraken. Ik heb een serie foto's gemaakt in Florance en Pisa (waren we zondag voor we vertrokken). Je kan ze bekijken door op deze link te klikken.