Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Foto's conferentie

18 februari 2006

Een van de collega's uit Amerika heeft een serie foto's van de conferentie in Londen online gezet. Tijdens deze conferentie hebben we ons geconcentreerd op "contagious evangelism", oftewel massa evangelisatie. Op de foto zit ik met Eric, mijn Franse collega. We hebben het erg naar ons zin gehad. We genieten van de zegen die we op onze bediening zien. Tijdens de conferentie is er een experimentje gedaan waarbij de franse website met Google Earth gekoppeld werd. Iedere keer dat iemand klikte dat hij of zij het gebed van overgave had gebeden bewoog Google Earth naar de wijk waar iemand vandaan kwam. Het ene moment uit Canada, het andere moment uit Ivoorkust of Togo Benin. Heel bijzonder.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Foto’s conferentie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0