Het werk van een evangelist

1 min leestijd

Als er een roeping op ons leven ligt, is het wel om Goed Nieuws te brengen. Nieuws van een God die Liefde is, van Jezus die alles opgaf om mensen weer in de dichte nabijheid van God te brengen. Vanuit Agapè hebben we jarenlang gewerkt met "het treintje" van feit – geloof – gevoel. Dat moest uitleggen dat je geloof niet afhankelijk is van je gevoel, maar dat de feiten en geloof voldoende zijn. Met de site www.ikzoekgod.nl merken we dat het treintje nogal eens achteruit rijdt. In de zin van dat alles anders is geworden. Waren evangelisten 10 jaar geleden erg op de rationele tour (is vast nog heel erg vaak nodig), we zien nu dat mensen vooral op zoek zijn naar een God die lief heeft. Het filmpje "vaders liefdesbrief" op www.ikzoekgod.nl is enorm effectief. Zo zie je maar, we moeten iedere dag blijven leren.En open staan om op nieuwe manieren de oude boodschap te brengen.
Binnenkort gaat een nieuwe site online, het wordt een totaal vernieuwde opvolger van www.discovery.nl. Je kunt het al checken op deze link, als je geïnteresseerd bent.

Het werk van een evangelist

1 min leestijd

Als er een roeping op ons leven ligt, is het wel om Goed Nieuws te brengen. Nieuws van een God die Liefde is, van Jezus die alles opgaf om mensen weer in de dichte nabijheid van God te brengen. Vanuit Agapè hebben we jarenlang gewerkt met "het treintje" van feit – geloof – gevoel. Dat moest uitleggen dat je geloof niet afhankelijk is van je gevoel, maar dat de feiten en geloof voldoende zijn. Met de site www.ikzoekgod.nl merken we dat het treintje nogal eens achteruit rijdt. In de zin van dat alles anders is geworden. Waren evangelisten 10 jaar geleden erg op de rationele tour (is vast nog heel erg vaak nodig), we zien nu dat mensen vooral op zoek zijn naar een God die lief heeft. Het filmpje "vaders liefdesbrief" op www.ikzoekgod.nl is enorm effectief. Zo zie je maar, we moeten iedere dag blijven leren.En open staan om op nieuwe manieren de oude boodschap te brengen.
Binnenkort gaat een nieuwe site online, het wordt een totaal vernieuwde opvolger van www.discovery.nl. Je kunt het al checken op deze link, als je geïnteresseerd bent.

(meer…)

Laat een reactie achter