Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Discovery.nl

9 maart 2006

De nieuwste site is online: www.discovery.nl. Zij het dat we deze site zogenaamd stil hebben gelanceerd. Dus gewoon de oude site vervangen zonder er heel hard iets over te roepen. Zodat we de gelegenheid hebben om de site helemaal in orde te maken, nog wat laatste punten weg te werken, etc. www.discovery.nl is gericht op jongeren en studenten en gaat in op allerlei relevante vragen over het bestaan, over het leven, over relaties, en noem zo maar op. Door alle artikelen heen willen we Goed Nieuws laten horen. Uiteindelijk willen we dat jongeren de kans krijgen om een ontmoeting met Jezus te hebben. Achter de site zit een hele community waarin members hun eigen plekje krijgen, zelfs met een eigen weblog. Met deze site werken we trouwens nauw samen met onze collega's van www.everystudent.com. Het concept hebben we niet helemaal van hen overgenomen. Met allerlei andere zaken om de site heen willen we een levende site krijgen waar heel wat te beleven valt.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Discovery.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0