Sprekerstraining

1 min leestijd

Ik sta op het punt te vertrekken naar Amerongen. De komende twee dagen zal ik de Agapè Sprekerstraining volgen als deelnemer. Tja, je kan altijd bijleren. En dat hoop ik ook te doen. Daarnaast ben ik ook gewoon benieuwd hoe de training is. Volgend jaar kunnen we mogelijk, in samenwerking met andere organisaties, een speciale sprekerstraining voor jongeren organiseren. Het Evangelisch Werkverband en ook Willow Creek zijn erin geïnteresseerd. Een aantal jaren geleden heb ik de sprekerstraining gedaan die door Willem de Vink werden georganiseerd. Dat was een bijzondere ervaring! Graag zou ik die weer terugzien. Omdat een nieuwe generatie beschikbaar is om getraind te worden om Goed Nieuws te brengen!

In mijn eigen sprekersagenda staan aardig wat afspraken in de komende weken. "Zalig zijn de voeten die Goed Nieuws brengen". Dat is een tekst die me nogal eens door het hoofd gaan. Spreken is iets wat ik graag doe. Ik krijg er een enorme partije energie van. Heerlijk. Ben benieuwd naar het weekend.

2 reacties

 1. creatov op 24-06-2009 om 16:47

  De jonge sprekerstraining wordt niet meer in de eerder gegeven vorm gegeven. En ik snap dat je dat erg jammer vindt. Dat vindt ikzelf namelijk ook. Er is geen vervangende training momenteel en ik weet er ook niet van dat dat bij anderen wel gebeurt.

  Wouter 2. jonathan de bruin op 23-06-2009 om 19:07

  Beste meneer,

  Weet u of er nog ergens een sprekerstraining wordt gegeven voor jongeren?

  Ik ben erg enthousiast maar agape is er mee gestopt en daar baal ik echt heel erg van ik had me al een keer ingeschereven maar toen werd het in een keer geanuleerd.

  Bij voorbaat dank,

  Jonathan de Bruin