Still on the Road

1 min leestijd

De Da Vinci Code, Discovery.nl, IkzoekGod.nl, TheLife.nl, Jesus Film, vertalen, sollicitanten, boeken, samenwerken, Jesus Internet Project, partnerorganisaties… Zomaar even een greep uit de dingen die op mijn bureau liggen. Allemaal hele gave dingen. En erg veel ook. Werken in het Koninkrijk is soms ook wel hard werken. Maar we zien ook waar het voor is. Mensen die Jezus vinden, of werkers in het Koninkrijk die nieuwe materialen in handen krijgen.

In de komende tijd zal de Da Vinci Code als bioscoopfilm in premiere gaan. Voor dat soort zaken zullen we de site www.thelife.nl stevig gaan inzetten. Maar ook de nieuwe studentensite zal hier absoluut aandacht voor hebben, www.discovery.nl.

By the way, even een aanrader. www.pankrastudio.com is de website van een van de designers waar we mee werken. Is nog een beta-versie, maar al best wel stoer.