Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Still on the Road

20 maart 2006

De Da Vinci Code, Discovery.nl, IkzoekGod.nl, TheLife.nl, Jesus Film, vertalen, sollicitanten, boeken, samenwerken, Jesus Internet Project, partnerorganisaties… Zomaar even een greep uit de dingen die op mijn bureau liggen. Allemaal hele gave dingen. En erg veel ook. Werken in het Koninkrijk is soms ook wel hard werken. Maar we zien ook waar het voor is. Mensen die Jezus vinden, of werkers in het Koninkrijk die nieuwe materialen in handen krijgen.

In de komende tijd zal de Da Vinci Code als bioscoopfilm in premiere gaan. Voor dat soort zaken zullen we de site www.thelife.nl stevig gaan inzetten. Maar ook de nieuwe studentensite zal hier absoluut aandacht voor hebben, www.discovery.nl.

By the way, even een aanrader. www.pankrastudio.com is de website van een van de designers waar we mee werken. Is nog een beta-versie, maar al best wel stoer.

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Still on the Road

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0