Familytimes

1 min leestijd

Gisteren zijn we als gezin een dagje naar dierenpark Blijdorp in Rotterdam geweest. En dat zal niet de enige keer zijn, we hebben namelijk een abonnement gekregen. Het was erg leuk. Niet te druk. Tijd om van alles te bekijken en te genieten. Dat zijn kostbare momentjes als gezin. Een paar foto's staan op de site, klik hier.

Tegenwoordig hebben we ook gezinsavonden. Eens per week een speciale avond waarin een van de kids het menu mag bepalen, met spelletjes, tijd voor geloofsopvoeding, plezier en samenzijn. Het is heel apart, maar de kids kijken iedere week uit naar een nieuwe avond. Vooral Rianne is hier erg goed in. Als je kinderen hebt, dit is echt een enorme aanrader. We gebruiken trouwens een werkboek van Familybuilders dat gerelateerd is aan stichting Chris.