Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Familytimes

2 april 2006

Gisteren zijn we als gezin een dagje naar dierenpark Blijdorp in Rotterdam geweest. En dat zal niet de enige keer zijn, we hebben namelijk een abonnement gekregen. Het was erg leuk. Niet te druk. Tijd om van alles te bekijken en te genieten. Dat zijn kostbare momentjes als gezin. Een paar foto's staan op de site, klik hier.

Tegenwoordig hebben we ook gezinsavonden. Eens per week een speciale avond waarin een van de kids het menu mag bepalen, met spelletjes, tijd voor geloofsopvoeding, plezier en samenzijn. Het is heel apart, maar de kids kijken iedere week uit naar een nieuwe avond. Vooral Rianne is hier erg goed in. Als je kinderen hebt, dit is echt een enorme aanrader. We gebruiken trouwens een werkboek van Familybuilders dat gerelateerd is aan stichting Chris.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Familytimes

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0