Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Goede vrijdag en internet

14 april 2006

Vandaag op www.omroep.nl het bijgevoegde plaatje: Jezus prominent aanwezig. Met een mooie link naar de EO-pagina waar uitleg wordt gegeven over wie Jezus is en waarom Hij moest lijden. Daar hoort de Jesusfilm ook gewoon bij. Een 25 jaar oude film die nog niets aan impact heeft ingeleverd. Want iedere keer raakt de boodschap van deze film de mensen in het hart.

Je kan ook de site www.thelife.nl bezoeken om meer achtergronden te vinden naar aanleiding van The Passion of The Christ. En de site www.thegospelofjohn.nl is gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige film. Hier zijn studies beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor in de groep of voor persoonlijk gebruik.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Goede vrijdag en internet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0