Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Grace race

13 april 2006

Dat een weblog een populair middel is om je boodschap te brengen aan de wereld is ondertussen wel bekend. Zelfs grote bedrijven zetten weblogs in om premature informatie te lekken als eens soort onofficiëel perskanaal. Nu is het laatste jaar ook wel wat extra grace binnengekomen. Zomaar wat links: Gracebase.nl (met audiopreken en studies in PDF, er staat ook een van mijn studies op). Weblog van Willem de Vink met iedere dag weer nieuwe en verse genade. Dagelijkse overdenking vanuit de New Creation Church, Singapore. En deze is daar weer een vertaalde versie van. En af en toe kom je hier ook genade tegen. Al is dat wel de basis van alles wat we doen en zijn.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Grace race

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0