Online bidden

1 min leestijd

Deze week zijn we druk aan de gang met het implementeren van online gebed. We merken dat gebed voor heel veel mensen belangrijk is, niet alleen voor "echte christenen", wie dat dan ook mogen zijn. Vanaf onze verschillende sites zullen mensen hun noden, zorgen, gebedspunten kunnen posten. Een gebedsteam zal bidden met de mensen. Of, als dat nodig is, contact opnemen.
Een andere klus die veel zorg vraagt is het zoeken naar sponsors die ons werk willen ondersteunen. Daarvoor willen we zo concreet mogelijk zijn. Investeren in Internet bediening is investeren in de toekomst en in het Koninkrijk. Tja, het werkt soms nog een beetje tegen dat het allemaal zo nieuw is en veel mensen zich onvoldoende voorstelling kunnen maken. Op dit moment is het een van de meest effectieve vormen om Goed Nieuws te brengen. Iedere dag (ja, nog steeds) komen mensen tot geloof en worden verder geholpen om te groeien in geloof.