Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Online bidden

26 april 2006

Deze week zijn we druk aan de gang met het implementeren van online gebed. We merken dat gebed voor heel veel mensen belangrijk is, niet alleen voor "echte christenen", wie dat dan ook mogen zijn. Vanaf onze verschillende sites zullen mensen hun noden, zorgen, gebedspunten kunnen posten. Een gebedsteam zal bidden met de mensen. Of, als dat nodig is, contact opnemen.
Een andere klus die veel zorg vraagt is het zoeken naar sponsors die ons werk willen ondersteunen. Daarvoor willen we zo concreet mogelijk zijn. Investeren in Internet bediening is investeren in de toekomst en in het Koninkrijk. Tja, het werkt soms nog een beetje tegen dat het allemaal zo nieuw is en veel mensen zich onvoldoende voorstelling kunnen maken. Op dit moment is het een van de meest effectieve vormen om Goed Nieuws te brengen. Iedere dag (ja, nog steeds) komen mensen tot geloof en worden verder geholpen om te groeien in geloof.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Online bidden

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0