Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Altijd even het plaatje erbij

5 mei 2006

Altijd een momentje om even vast te leggen. Met deze twee broeders, collega's uit onze internationale organisatie, heb ik twee dagen opgetrokken. Rob, links, werkt in Amerika bij het hoofdkantoor waar de verantwoordelijkheid ligt voor de technische zaken van onze wereldwijde organisatie. Roger, rechts, is een echte hulp in het hele proces. Hij heeft jarenlange ervaring in Agapè en helpt me om de weg te vinden, met de juiste mensen in contact te komen, etc. Volgende week komt de Europese Directie langs, de week daarop weer internationaal contact. Samen zullen we een ontmoeting hebben met de mensen bij de EO. Een bijzondere partner. We zijn blij dat we de kans krijgen om uit te gaan delen van wat we in Nederland hebben gekregen aan mogelijkheden met Ikzoekgod.nl, Discovery.nl en WaaromJezus.nl.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Altijd even het plaatje erbij

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0