Altijd even het plaatje erbij

1 min leestijd

Altijd een momentje om even vast te leggen. Met deze twee broeders, collega's uit onze internationale organisatie, heb ik twee dagen opgetrokken. Rob, links, werkt in Amerika bij het hoofdkantoor waar de verantwoordelijkheid ligt voor de technische zaken van onze wereldwijde organisatie. Roger, rechts, is een echte hulp in het hele proces. Hij heeft jarenlange ervaring in Agapè en helpt me om de weg te vinden, met de juiste mensen in contact te komen, etc. Volgende week komt de Europese Directie langs, de week daarop weer internationaal contact. Samen zullen we een ontmoeting hebben met de mensen bij de EO. Een bijzondere partner. We zijn blij dat we de kans krijgen om uit te gaan delen van wat we in Nederland hebben gekregen aan mogelijkheden met Ikzoekgod.nl, Discovery.nl en WaaromJezus.nl.