Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

BNN zoekt God...

10 mei 2006

Godver*#**#, waar is Hij nou…'k Was helemaal verbaasd om te zien dat het aantal bezoekers op www.ikzoekgod.nl een jump maakte van een paar honderd extra bezoekers. Blijkt BNN ons te hebben doorgelinkt. Je kan het niet verzinnen, maar het is best aardig van die gasten. Het staat op deze link. Of gewoon rechts in beeld via deze link, de hele gewone startpage van BNN. Ze zijn voor mij ff geweldig. Laat de bond tegen het vloeken het maar niet horen. Tja, zelfs negatieve aandacht is aandacht. Maar volgens mij is dit niet helemaal niet zo vreselijk. Je moet God toch een keer voor het eerst tegen komen. Daar hebben een boel mensen extra de kans voor. ;)

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

BNN zoekt God…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0