Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Da Vinci Code

18 mei 2006

De Da Vinci Code is wereldwijd uitgekomen als bioscooopfilm. Dat heeft de discussie over de inhoud van het boek van Dan Brown alleen maar verhevigd. Eigenlijk weet iedereen dat het boek niet allemaal op waarheid berust. Documantaires op allerlei televisiezenders zoals Discoverychannel en National Geographic, BBC en anderen, laten wel heel erg snel zien dat er een boel onzin tussen de zin zit. De discussie gaat vooral over de claim van Jezus' godheid, zijn vermeende relatie met Maria Magdalena, en noem zo maar op. Onze collega bij Campus Crusade for Christ, Josh McDowell, staat bij iTunes nummer 2 als meest populaire podcast. In een 20-delige podcast neemt hij je mee langs alle verschillende vraagstukken. En wat de echte bedoeling en betekenis van Jezus Christus is. Je kan de PodCast vinden via deze link. In nederland hebben we op www.TheLife.nl veel achtergrond informatie gezet over de Da Vinci code.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Da Vinci Code

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0