Da Vinci Code

1 min leestijd

De Da Vinci Code is wereldwijd uitgekomen als bioscooopfilm. Dat heeft de discussie over de inhoud van het boek van Dan Brown alleen maar verhevigd. Eigenlijk weet iedereen dat het boek niet allemaal op waarheid berust. Documantaires op allerlei televisiezenders zoals Discoverychannel en National Geographic, BBC en anderen, laten wel heel erg snel zien dat er een boel onzin tussen de zin zit. De discussie gaat vooral over de claim van Jezus' godheid, zijn vermeende relatie met Maria Magdalena, en noem zo maar op. Onze collega bij Campus Crusade for Christ, Josh McDowell, staat bij iTunes nummer 2 als meest populaire podcast. In een 20-delige podcast neemt hij je mee langs alle verschillende vraagstukken. En wat de echte bedoeling en betekenis van Jezus Christus is. Je kan de PodCast vinden via deze link. In nederland hebben we op www.TheLife.nl veel achtergrond informatie gezet over de Da Vinci code.