International Network – Agapè Goes International

1 min leestijd

Deze dagen zit ik in vergadering met twee collega's vanuit onze internationale organisatie, collega's uit Agapè in Nederland en collega's van de EO. We bespreken onze visie voor het gebruik maken van Internet als belangrijk hulpmiddel voor het brengen van Goed Nieuws maar ook als hulpmiddel om heel persoonlijk in contact te komen. Discipelschap via Internet is iets nieuws. Niet helemaal, want juist de Evangelische Omroep heeft met de Waarom Jezus Cursus een van de meest effectieve hulpmiddelen daarvoor. Combineer dat met een effectieve Internet Evangelisatie die wij ondertussen hebben en je hebt een gouden koppel. Nou, hier gaat het dus ongeveer over. Het is gaaf en goed om samen, keyboard aan keyboard, in het Koninkrijk te werken. Rob Williams, een van de collega's vanuit Amerika, heeft zijn eigen weblog met een frisse Amerikaanse kijk op een Hollandse werkelijkheid. Klik hier voor de weblog, hier voor foto's.

International Network – Agapè Goes International

1 min leestijd

Deze dagen zit ik in vergadering met twee collega's vanuit onze internationale organisatie, collega's uit Agapè in Nederland en collega's van de EO. We bespreken onze visie voor het gebruik maken van Internet als belangrijk hulpmiddel voor het brengen van Goed Nieuws maar ook als hulpmiddel om heel persoonlijk in contact te komen. Discipelschap via Internet is iets nieuws. Niet helemaal, want juist de Evangelische Omroep heeft met de Waarom Jezus Cursus een van de meest effectieve hulpmiddelen daarvoor. Combineer dat met een effectieve Internet Evangelisatie die wij ondertussen hebben en je hebt een gouden koppel. Nou, hier gaat het dus ongeveer over. Het is gaaf en goed om samen, keyboard aan keyboard, in het Koninkrijk te werken. Rob Williams, een van de collega's vanuit Amerika, heeft zijn eigen weblog met een frisse Amerikaanse kijk op een Hollandse werkelijkheid. Klik hier voor de weblog, hier voor foto's.

(meer…)

Laat een reactie achter