Soul Survivor in het nieuws

1 min leestijd

Leuk filmpje vanaf de NOS site met een verslag van het Soul Survivor Festival. Geinig hoor, lekker positieve verslaggeving. Op een goede manier het verschil maken. Festivals als dit maken het verschil voor jongeren. Door samen te zijn, samen van God leren, elkaar beïnvloeden en geïnspireerd worden… Ik zal de dag prijzen dat de kerken in ons landje klaar zijn om dat ook te geven wat deze generatie dynamische jonge christenen nodig heeft. Dat hoeven geen jeugdkerken te zijn of wat dan ook. Dat is gelijk weer vorm. Het gaat om vrijheid om met God te leven op jouw eigen manier en het gaat om de eerlijkheid over het Goed Nieuws. Heeeeeel veel Jezus. En dan op de volgende manier: "ik schaam me dus echt helemaal niet voor het Goede Nieuws, want het is superpower voor de mensheid".