Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Soul Survivor in het nieuws

9 mei 2006

Leuk filmpje vanaf de NOS site met een verslag van het Soul Survivor Festival. Geinig hoor, lekker positieve verslaggeving. Op een goede manier het verschil maken. Festivals als dit maken het verschil voor jongeren. Door samen te zijn, samen van God leren, elkaar beïnvloeden en geïnspireerd worden… Ik zal de dag prijzen dat de kerken in ons landje klaar zijn om dat ook te geven wat deze generatie dynamische jonge christenen nodig heeft. Dat hoeven geen jeugdkerken te zijn of wat dan ook. Dat is gelijk weer vorm. Het gaat om vrijheid om met God te leven op jouw eigen manier en het gaat om de eerlijkheid over het Goed Nieuws. Heeeeeel veel Jezus. En dan op de volgende manier: "ik schaam me dus echt helemaal niet voor het Goede Nieuws, want het is superpower voor de mensheid".

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Soul Survivor in het nieuws

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0