Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

You've got the power

10 mei 2006

Afgelopen zondag heb ik gesproken in de Bethlemkerk in Delft over de gaven van de Geest. Leuk om binnen te lopen in deze (PKN) kerk. Ze hadden die ochtend een speciale en dynamische jongerendienst gehad. En gelijk daarna zat er een clubje klaar om verder te de diepte in te gaan. Een ding was voor mij heel duidelijk als het gaat over de gaven die God geeft. Het is de Geest van Jezus die deze gaven aan ons geeft. Met als doel de ander (de gemeente) dienen. Dan wordt je "Jezus voor de ander". Ik zei het en merkte dat deze uitdrukking wel heel goed verteld waar het bij de gaven over gaat. Jezus worden voor de ander, dat kan je steeds meer als je groeit naar de bedoeling van God.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

You’ve got the power

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0