HQ Event 2006

1 min leestijd

We hebben een mooie tijd gehad tijdens het Pinksterweekend. Met het gezinnetje zijn we aanwezig geweest op het HQ Event, het jongerenprogramma van de Opwekkingsconferentie. “Feest van de Geest”. Dat was het thema waar op allerlei manieren bij stil is gestaan. Op zaterdagmiddag en zondagmiddag zat de grote tent (Heavens Door) vol met jongeren die vol aandacht drie uur lang hebben zitten luisteren en mee zitten pennen. ’s Avonds heerlijk uit je dak gaan met de Swing In. Wel eens een paar duizend jongeren helemaal los zien gaan? Geweldig. Iedere nacht het echte werk tijdens de dienst. Ik schat dat zo’n 6500 jongeren de diensten hebben gevolgd. Alles kan je nalezen op de nieuwe site van het HQ-Event via deze link. We hebben er hard aan gewerkt, maar samen hebben we wat van de site gemaakt. (Bedankt Jaap en Peter).

Rianne en ik hebben meegedraaid in de 2-talk-2 tent (een leuke naam voor nazorg). Het hele weekend druppelden mensen binnen die even door wilden praten. Jongeren die een keus voor Jezus wilden maken, die met pastorale vragen zaten, die met zoch wilden laten bidden. Heerlijk om er even voor een ander te zijn.