Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Wet of Genade

10 juni 2006

In deze periode geef ik studies in baptistengemeente Doetinchem aan enerzijds de aanbiddingsgroep en anderzijds aan de hele gemeente. De eerste studie heb ik gegeven over een van de meest cruciale basisthema’s: het Oude en het Nieuwe Verbond. Het Oude Verbond van de wet en het Nieuwe Verbond van Genade. Genade als cadeau van God, onverdiend! Jezus betaalde de prijs met alles wat Hij had!

Je kan de studie beluisteren. De mp3 heb ik hier neergezet (+/- 25 MB download).

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Wet of Genade

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0