Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

En nog meer genade

2 juli 2006

Saai wordt het zeker niet. Althans, niet voor mij. Het is super om te duiken in de diepte van Gods Genade. Baptistengemeente Doetinchem heeft me de kans gegeven om met de gemeente van de hoge duikplank te springen ;) De drie studies die ik er heb gegeven over genade, leven uit genade, genade en wet, en al die dingen die erbij om de hoek komen kijken, hebben mezelf enorm gezegend. Duiken in de woorden van God en ervaren dat er een enorme kracht zit in deze gave waarheid. Alles draait om Jezus. Jezus, de Zoon van God, mens geworden… Zijn vervloekte dood aan het kruis geeft mij nog steeds iedere dag zegen in overvloed. De tweede studie is hier te downloaden (mp3).

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

En nog meer genade

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0