Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Geloof dat redding geeft

7 juli 2006

De laatste studie in een serie van drie gaat over het “geloof dat redding geeft”. Nog een stapje verder de diepte in. We praten veel over geloof, over Jezus, over redding, over leven uit geloof… Maar wat is dat nu allemaal. Je kan de studie via deze link downloaden (+/- 30 MB, mp3). Alle studies op een rijtje vind je op deze pagina.
Dat niet iedereen gecharmeerd is van deze boodschap blijkt wel uit reacties die ik soms van wildvreemden krijg. Met als belangrijkste ondertoon een zware veroordeling. Wat is er toch mis met het Goede Nieuws van genade alleen. Door Jezus Christus ben je een nieuwe schepping geworden. Gelukkig is er de zekerheid dat “niets me kan scheiden van de liefde van Christus”. Daar kan niets tussendoor. Ook geen geflipte en gefreakte surrogaat christen die, zo vond ik elder op internet, de “dwaalleraars” het liefst het ravijn in kiepert. Ik hoop voor hem dat niet opgaat dat “de kuil die je voor een ander graaft je er zelf invalt” ;) Ik wens hem serieus veel zegen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Geloof dat redding geeft

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0