Nieuwsbrief en vriendenkring

1 min leestijd

De laatste nieuwsbrief en onze algemene introductiebrief staan als PDF online op de site. We zijn momenteel weer hard aan het werk om onze financiële vriendenkring uit te breiden. Grappig dat dit principe zoveel emotie losmaakt. Bij mensen aan wie het gevraagd wordt en bij mensen die op deze manier leven. Wij zien het als een bijzondere zegen om te leven uit de hand van God. Door de zegen van anderen zijn wij in staat om onze tijd en kwaliteit te gebruiken voor het bouwen aan Zijn Koninkrijk. Hij zegent ons gezin door andere christenen heen. Op deze pagina leggen we nog wat beter uit waarom we op deze manier leven. Als mensen het niet zien zitten om ons te ondersteunen? Zeker niet doen, niemand hoeft enige druk te voelen. We zijn gezegend door een grote groep gave mensen die meer of minder, maandelijks of incidenteel, ons zegenen met hun gift, aandacht en gebed. Je kan trouwens via deze link ook online een gift overmaken.