Afsluiting Leadership Development

1 min leestijd

Tijdens de Agapè Conferentie hebben we het traject van Leadership Development afgesloten. Met een groep van zo’n 40 Europese (jongere) leiders hebben we een traject achter de rug van 3 jaar. Er is veel geinvesteerd in relaties en in het Internationale werk van Agapè / Campus Crusade for Christ. We hebben samen met de leiders zelf een bijzondere periode meegemaakt. Deze periode is gelijk opgegaan met de leiderswisselingen in Nederland en Europa. Het is denk ik niet voor niets. God mobiliseert een nieuwe generatie die klaar is om de uitdaging van het huidige Europa op te pakken. ‘k Ben erg blij met de kansen die de oudere generatie leiders geeft aan een nieuwe. Dat is niet van alle tijden. Maar de tijd is gekomen. Voor een nieuw geloof in een machtige God die zijn eigen Zoon gaf zodat iedereen die in Hem gelooft behouden wordt!! Daar is de tijd voor gekomen.

Update : fotoserie van EASC 2006.