Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Afsluiting Leadership Development

8 augustus 2006

Tijdens de Agapè Conferentie hebben we het traject van Leadership Development afgesloten. Met een groep van zo’n 40 Europese (jongere) leiders hebben we een traject achter de rug van 3 jaar. Er is veel geinvesteerd in relaties en in het Internationale werk van Agapè / Campus Crusade for Christ. We hebben samen met de leiders zelf een bijzondere periode meegemaakt. Deze periode is gelijk opgegaan met de leiderswisselingen in Nederland en Europa. Het is denk ik niet voor niets. God mobiliseert een nieuwe generatie die klaar is om de uitdaging van het huidige Europa op te pakken. ‘k Ben erg blij met de kansen die de oudere generatie leiders geeft aan een nieuwe. Dat is niet van alle tijden. Maar de tijd is gekomen. Voor een nieuw geloof in een machtige God die zijn eigen Zoon gaf zodat iedereen die in Hem gelooft behouden wordt!! Daar is de tijd voor gekomen.

Update : fotoserie van EASC 2006.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Afsluiting Leadership Development

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0