Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Crisis en Internet Ministry

26 augustus 2006

computercrisisDeze week heeft mijn Agapè collega Egbert Ribberink een artikel afgerond. Hij is een van de mensen die me motiveert als ik eens goed met hem zit. Het resultaat is een artikel (engels) dat gaat over het “crisis concept” en Internet Ministry. In het kort is de basis gedachte dit (helemaal niet nieuw, maar wel weer even goed om het op een rijtje te hebben): je staat pas open voor een ander paradigma als je huidige paradigma geen antwoorden meer heeft op je situatie of vragen. Dat is belangrijk om te beseffen als het gaat om mensen het Goede Nieuws van Jezus Christus te brengen. Het is daarom ook logisch om te zien dat mensen op zoek gaan naar God als ze in een crisis zitten, hoe licht of hoe zwaar deze ook is.

Een leuke illustratie is de huidige “Bavaria reclame“. Kijk zelf. Een luchtige manier om te laten zien wat een crisis is. Het artikel is via deze link te raadplegen (engels). 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Crisis en Internet Ministry

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0