European All Staff Conference 2006

1 min leestijd

Lekker even online in Nottingham. We zitten in de meeting waarin we het 40-jarige jubileum van Agape Europe vieren. Het is een bijzondere week waarin we allemaal samen zijn. Steven Douglass met zijn vrouw (internationaal directeur Campue Crusade for Christ, zie foto) en alle andere belangrijke mensen. Met honderden mensen zitten we over het hele campus terrein van de universiteit van Nottingham. Geweldig om de verhalen te horen dat God overal in Europa bezig en aanwezig is. Europa is een grote uitdaging voor het Goede Nieuws van Jezus Chrstus. En zo zitten wij er ook in! We zijn geroepen om het meest geweldige nieuws niet alleen in Nederland maar in heel Europa te brengen. Onze rol is om te zoeken naar effectieve manieren om Internet te gebruiken. Deze week een student uit de UK ontmoet die in maart dit jaar toevallig (in verband met research voor zijn studie) God leerde kennen via internet. Hij was er om zijn getuigenis te geven. We moeten gasten als hij de kans geven om Jezus te ontmoeten, ze weten niet eens wie Hij is.