Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nederland koploper in EU met internet

25 augustus 2006

Vandaag op nu.nl: "In geen ander EU-land hebben zo veel inwoners thuis internet als in Nederland. Acht op de tien huishoudens heeft een aansluiting op het wereldwijde web. Bovendien internetten Nederlanders het snelst. Het snelle internet in de vorm van breedband (meestal ADSL) is hier het wijdst verspreid: 62 procent van de huishoudens surft op deze manier. Het gemiddelde in de EU is slechts 23 procent."

Het onderstreept maar weer dat het gebruiken van Internet als kanaal voor het Goede Nieuws helemaal nu is. In de nabije toekomst zal steeds meer (streaming) media gebruikt  worden in de websites en internettoepassingen. Dat wordt steeds simpeler aan de ene kant (technieken zijn overal verkrijgbaar), maar het kan ook leiden tot verloedering van Internet. Kwaliteit blijft een sleutelwoord. Check: www.ikzoekgod.nl. Het werkt gewoon! 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Nederland koploper in EU met internet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0