Nederland koploper in EU met internet

1 min leestijd

Vandaag op nu.nl: “In geen ander EU-land hebben zo veel inwoners thuis internet als in Nederland. Acht op de tien huishoudens heeft een aansluiting op het wereldwijde web. Bovendien internetten Nederlanders het snelst. Het snelle internet in de vorm van breedband (meestal ADSL) is hier het wijdst verspreid: 62 procent van de huishoudens surft op deze manier. Het gemiddelde in de EU is slechts 23 procent.”

Het onderstreept maar weer dat het gebruiken van Internet als kanaal voor het Goede Nieuws helemaal nu is. In de nabije toekomst zal steeds meer (streaming) media gebruikt  worden in de websites en internettoepassingen. Dat wordt steeds simpeler aan de ene kant (technieken zijn overal verkrijgbaar), maar het kan ook leiden tot verloedering van Internet. Kwaliteit blijft een sleutelwoord. Check: www.ikzoekgod.nl. Het werkt gewoon!