Jesus Film

1 min leestijd

jezus_bootWie is Jezus, en welke impact maakt Hij nog steeds vandaag de dag in de levens van duizenden mensen. In de komende tijd willen we de Jesusfilm ontsluiten voor meer mensen. Vooral via internet. Want hoe meer mensen een ontmoeting met Jezus krijgen, hoe meer mensen de kans krijgen om een keus voor Hem te maken. Om zelf wat hands-on ervaring op te doen heb ik het volgende fragment opgenomen in deze site.

Samen met het Evangelisch Werkverband hebben we voor dit jaar Gemeente Groei Groepen een speciale Jesusfilm ontwikkeld. Voor iedere avond is er een fragment uit de film die ondersteunend is aan de studie voor die avond. Ik vind het bijzonder. Temeer daar PKN kerken werken met het Gemeente Groei concept. Met een mooie DVD in handen kunnen de mensen anderen uitnodigen om mee te doen.