Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jesus Film

12 september 2006

jezus_bootWie is Jezus, en welke impact maakt Hij nog steeds vandaag de dag in de levens van duizenden mensen. In de komende tijd willen we de Jesusfilm ontsluiten voor meer mensen. Vooral via internet. Want hoe meer mensen een ontmoeting met Jezus krijgen, hoe meer mensen de kans krijgen om een keus voor Hem te maken. Om zelf wat hands-on ervaring op te doen heb ik het volgende fragment opgenomen in deze site.

Samen met het Evangelisch Werkverband hebben we voor dit jaar Gemeente Groei Groepen een speciale Jesusfilm ontwikkeld. Voor iedere avond is er een fragment uit de film die ondersteunend is aan de studie voor die avond. Ik vind het bijzonder. Temeer daar PKN kerken werken met het Gemeente Groei concept. Met een mooie DVD in handen kunnen de mensen anderen uitnodigen om mee te doen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Jesus Film

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0