Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

RSS en Evangelisatie

4 september 2006

computer_1 Over bloggen heeft elke marketeer wel eens gehoord. Voor sommigen is het zelfs al duidelijk dat het ook business kan zijn! Daarom heb je nu begrippen als weblogmarketing en blogmarketing.
Maar een eveneens erg nuttig instrument dat RSS heet, roept nog steeds veel
vragen op. Dit terwijl RSS inmiddels de snelst groeiende traffic driver is. Voor veel  weblogs is RSS, naast zoekmachines en (voor zover aanwezig) een
e-mailnieuwsbrief, uiterst belangrijk traffic driver.

Hoe gebruik  je nu deze techniek om ook het Goede Nieuws te brengen? Dat zijn iedere keer de uitdagingen die voor liggen. En vragen om een nieuwe visie op gebruik van Internet en de beschikbare kanalen. En dat het niet voor niets is blijkt wel uit het volgende citaat:

“Met RSS is geld te verdienen, zegt superinvesteerder David Hornik. Niet hier, zeggen Nederlandse Venture Capitalists. Hornik begrijpt dat niet: “Bijna ieder businessplan dat ik vandaag de dag voorbij zie komen, heeft RSS op één af andere manier opgenomen.”

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

RSS en Evangelisatie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0