Jezus alleen

1 min leestijd

jezuskruisWaar bleef de update? Nou hier is er weer een. En wat voor een. Een ouderwetse blog over Jezus alleen. Het is bijzonder om te zien dat er in deze ene naam zoveel kracht zit.  Maar ook de hele boodschap van deze mensgeworden God neemt bezit van alles wat er is. Voor mezelf is het af en toe lastig compleet te beseffen dat aan Jezus alle macht is gegeven. Dat heeft nogal wat impact voor mezelf. Dat betekent namelijk dat voor Hem niets onoverkomelijk is, niets onmogelijk, niets te gek… Jezus: Hij is mens, Hij was God, Hij is nog steeds God, en nog steeds mens.

In de afgelopen weken ben ik met de Jesusfilm aan de slag geweest. Ik hoop dat we in de komende maanden nieuwe krachtige evangelisatiefilms kunnen ontwikkelen op basis van deze bijzondere film. Dat beeld een krachtig communicatiemedium is, moet je maar zien als je het volgende filmpje bekijkt (een van YouTube, tja, voor zolang het nog allemaal mag).

[pro-player width=’620′ height=’450′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=h6dwOX6N_Tk[/pro-player]