Luister!

1 min leestijd

luisterenEen thema waar ik me wel mee bezig moet houden. Komende zondag moet ik er namelijk over spreken. Hoe leidt de Heilige Geest je iedere stap in je leven. Het is een heel erg mooi onderwerp. Het gaat namelijk over het leven zoals het is. Leven met God waar ik in God ben en God in mij is. Zo gezien is het zo veilig, zo gewoon. De praktijk is voor veel christenen weerbarstig. Zelf sta ik ook regelmatig voor situaties waarbij ik me afvraag: wat zou het advies van Vader God zijn?

Het heeft natuurlijk te maken met het continue online zijn. Een breedband verbinding met God zelf. Zonder data interrupties. Ik zag deze spreuk deze week, wel een mooie:  “Gebed omvat tweezijdige communicatie. De mens spreekt tot God en God spreekt tot de mens; de mens stort zijn hart uit bij God en God deelt zijn hart met de mens.” Cool.

Ik kreeg deze week een CD van “Leeland”. Fresh new, brand new. De clip “Sound of Melody” vind je hieronder. 

[pro-player width=’620′ height=’400′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=Qlf5J1Ydpzg[/pro-player]