Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Luister!

13 oktober 2006

luisterenEen thema waar ik me wel mee bezig moet houden. Komende zondag moet ik er namelijk over spreken. Hoe leidt de Heilige Geest je iedere stap in je leven. Het is een heel erg mooi onderwerp. Het gaat namelijk over het leven zoals het is. Leven met God waar ik in God ben en God in mij is. Zo gezien is het zo veilig, zo gewoon. De praktijk is voor veel christenen weerbarstig. Zelf sta ik ook regelmatig voor situaties waarbij ik me afvraag: wat zou het advies van Vader God zijn?

Het heeft natuurlijk te maken met het continue online zijn. Een breedband verbinding met God zelf. Zonder data interrupties. Ik zag deze spreuk deze week, wel een mooie:  “Gebed omvat tweezijdige communicatie. De mens spreekt tot God en God spreekt tot de mens; de mens stort zijn hart uit bij God en God deelt zijn hart met de mens.” Cool.

Ik kreeg deze week een CD van “Leeland”. Fresh new, brand new. De clip “Sound of Melody” vind je hieronder. 

[pro-player width=’620′ height=’400′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=Qlf5J1Ydpzg[/pro-player]

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Luister!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0