Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuwsbrief najaar 2006

14 oktober 2006

herfstDe laatste nieuwsbrief is net via de email verstuurd. Maandag gaat het papieren deel op de post. Het is goed om onze vrienden en ondersteuners mee te nemen in alle ontwikkelingen van het gezin en ons werk bij Agapè. Ik had zomaar weer even de zaak op een rijtje gezet voor in de vriendenbrief waar ik nu eigenlijk mee bezig ben. Eigenlijk best wel veel, maar ontzettend gaaf. Meebouwen aan de uitbreiding van het Koninkrijk van God in Nederland. Dit is een kort rijtje:

– Speciale versie “Jesus-film” voor Gemeente Groei Groepen (een concept van het Evangelisch Werkverband)

– Spel “Kaarten op Tafel”. Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met de Evangelische Omroep.

– Nieuwe concepten voor studenten. Het gaat om materialen in kleine groepen voor evangelisatie (“Connect”) en discipelschap (“Living Online”).

– Update van de website IkzoekGod.nl. De site wordt inhoudelijk en qua design aangepast. De site wordt ook beter gekoppeld aan de Waarom Jezus cursus.

Waarom Kerst Project. Net als vorig jaar komt er weer een groot kerstproject aan. Agapè werkt hierin nauw samen met de EO, Alpha cursus en Ecovata (platenmaatschappij).

Wil je alles lezen? Klik dan hier voor de PDF.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Nieuwsbrief najaar 2006

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0