Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Eden Roc Update

20 november 2006

edenroc_lakeEven een snelle update vanuit Spanje… Het is goed om samen met het Europese leiderschap verder te werken naar de toekomst. Snel zijn we gefocust op allerlei blokkades. De vraag van zondagavond was: hoe kunnen we Gods perspectief hebben als we nadenken over het bereiken van Europa. Uiteindelijk is het vervullen van de grote opdracht voor mensen onmogelijk. Ook voor “gediplomeerde christenen”. Maar wat bij mensen onmogelijk is (een heel continent bereiken met het Evangelie) is zeker wel mogelijk bij God!! We zijn gisterenavond geeindigd met een tijd van gebed en aanbidding. Indrukwekkende tijd. Samen met alle Europese leiders! Als we in staat zijn om op Gods manier te kijken en te denken zijn we in staat Zijn dromen voor Europa te verwezenlijken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Eden Roc Update

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0