Eden Rock

1 min leestijd

eden_rockDeze dagen zit ik in Spanje, Costa Brava, Girona. In het hotel Eden Rock, om eerlijk te zijn. Vanmiddag aangekomen in het hotel. vandaag is er voor mij nog niet veel te doen dan mensen ontmoeten en even tot rust komen. De druk ik de laatste weken erg hoog. Dit is een welkome afwisseling. De komende dagen zullen we het concreet gaan hebben over de “Everyone Priority”. En specifieker nog Internet Bediening. Hoe kunnen we Internet gebruiken voor Evangelisatie en discipelschap. We hebben al wat ervaring met de sites www.IkzoekGod.nl, www.TheLife.nl, www.Discovery.nl. Met discipelschap is er minder ervaring. En de belangrijke vraag is: hoe brengen we alles nu samen zodat ook anderen op een goede manier kunnen starten. Onder de codenaam “ABIA” bouwen we een ge├»ntegreerd internet platform voor Evangelisatie en Discipelschap. Om zo de miljoenen Europeanen te bereiken met Goed Nieuws en hen vervolgens op te bouwen in hun geloof.