Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Eindelijk

15 november 2006

jumpEindelijk weer even tijd om mijn weblog bij te werken. Het is enorm druk geweest in de afgelopen weken. Bij Agapè zijn we (zoals je kon lezen in de vriendenbrief) een aantal zaken aan het afronden. ‘k Ben blij dat de nieuwe site IkzoekGod.nl online is. We zijn er zeker nog niet meer klaar. Maar we zien iedere dag (nog steeds) mensen die God persoonlijk leren kennen. Erg gaaf!

Daarnaast is het ook wat intensief geweest met spreekbeurten, studies. Heel erg gaaf allemaal, maar het kost tijd en aandacht. Even twee dingen op de site bijgevoegd:
1. Preek (mp3) over “Gods Geest getuigt met mijn geest
2. Studie (pdf) over “Pesach en Avondmaal” (nb: dit zijn alleen maar de aantekeningen, dus echt niet compleet).

Komende vrijdag vlieg ik naar Girona (Spanje) voor de European Round Table. Vanuit het Europese leiderschap denken we hier na over de zgn. “Everyone Priority”. Hoe bereiken we “Iedereen”? En met welke middelen. Internet is een belangrijk hulpmiddel. Deze technologie gaat sneller dan de meeste mensen doorhebben. Aan ons is de vraag en uitdaging hoe we dat gaan gebruiken voor Het Koninkrijk. We denken over meer na. Bijvoorbeeld mobiele communicatie. En noem zo maar op. Ik zal proberen te rapporteren wat we hier bespreken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Eindelijk

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0