MMT

1 min leestijd

 Tijdens de laatste conferentie van Agapè is het concept van een MMT geïntroduceerd. Een zichzelf vermenigvuldigend team. Het is een abstracte benadering van iets wat eronder zit: het doel van welke bediening dan ook is niet alleen mensen winnen voor Jezus, maar ze ook opbouwen in hun geloof (discipelen maken) en hen uiteindelijk uitdagen om zelf een getuige van Jezus te zijn.

Het concept MMT hoort bij de strategie om de grote steden in Europa te bereiken met het Goede Nieuws. Dit zal vooral vormkrijgen vanuit het studentenwerk. Dit is een van de hoofdprioriteiten van Agapè Europa. De andere twee prioriteiten zijn “huidige leiders” en “iedereen”. Onder huidige leiders en beïnvloeders horen alle genres van beïnvloeders die je je maar kunt voorstellen: politiek, reclamewereld, zakenwereld, wetenschappers, denkers, etc. Zelf werk ik vooral mee in de laatste prioriteit “iedereen”. Hoe bereiken we de grote massa mensen. Internet speelt er een belangrijke rol. Dagelijks komen mensen tot geloof via www.ikzoekgod.nl. En ze worden opgebouwd in de cursus www.waaromjezus.nl.

Wil je weten wat een MMT is, dan moet je even verder klikken…

[pro-player width=’620′ height=’480′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=vHOCySuz9hg[/pro-player]