Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

MMT

27 november 2006

 Tijdens de laatste conferentie van Agapè is het concept van een MMT geïntroduceerd. Een zichzelf vermenigvuldigend team. Het is een abstracte benadering van iets wat eronder zit: het doel van welke bediening dan ook is niet alleen mensen winnen voor Jezus, maar ze ook opbouwen in hun geloof (discipelen maken) en hen uiteindelijk uitdagen om zelf een getuige van Jezus te zijn.

Het concept MMT hoort bij de strategie om de grote steden in Europa te bereiken met het Goede Nieuws. Dit zal vooral vormkrijgen vanuit het studentenwerk. Dit is een van de hoofdprioriteiten van Agapè Europa. De andere twee prioriteiten zijn “huidige leiders” en “iedereen”. Onder huidige leiders en beïnvloeders horen alle genres van beïnvloeders die je je maar kunt voorstellen: politiek, reclamewereld, zakenwereld, wetenschappers, denkers, etc. Zelf werk ik vooral mee in de laatste prioriteit “iedereen”. Hoe bereiken we de grote massa mensen. Internet speelt er een belangrijke rol. Dagelijks komen mensen tot geloof via www.ikzoekgod.nl. En ze worden opgebouwd in de cursus www.waaromjezus.nl.

Wil je weten wat een MMT is, dan moet je even verder klikken…

[pro-player width=’620′ height=’480′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=vHOCySuz9hg[/pro-player]

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

MMT

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0