Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

iStrategy

7 december 2006

seatlleEen update vanuit Langley, British Columbia, Canada. Het was wel een weg hier naartoe met obstakels. Na ruim een uur vliegen keerde het vliegtuig terug naar Schiphol omdat iemand niet goed werk aan boord. Het gevolg: een alternatieve vlucht van Chicago naar Seatlle was nodig. Uiteindelijk zijn we aangekomen. Helaas zonder mijn koffer. Nu maar hopen dat deze vandaag aankomt bij het hotel. Met een lekkere deo kom ik deze dag wel voor, maar nog een extra dag lijkt me geen feest (vooral niet voor de anderen ;))

Vandaag hebben we meetings waarin de verschillende delen van we wereld de huidige bedieningen presenteren. Van de gesloten landen tot USA en Canada. Nu nog proberen om strategische verbindingen te leggen tussen de verschillende initiatieven. Met name Truthmedia (Canada) is heel erg goed bezig. Met name met deze groep zullen we connecten. Temeer daar hun hele filosofie erg goed past bij Europa (beter dan de USA bedieningen). Snel weer meer…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

iStrategy

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0