Vlieg op!

1 min leestijd

United AirlinesWoensdag wordt een zware dag. Alhoewel, het is maar hoe je het bekijkt. Het wordt in ieder geval een reis van zo’n 15 uur. De komende dagen zit ik in Langley, Canada voor overleg. Natuurlijk voor Agapè. Internet Ministry Leaders vergadering. Je zou denken dat vergaderen voor Internet freaks allemaal via internet kan. En dat is voor een groot deel ook waar. Maandelijks hebben we een telefonische conferentie. Soms is het goed om elkaar even in de ogen te kijken, de tijd te hebben om goed naar elkaar te luisteren en te vergaderen. Het wordt een paar dagen hard werken.

Zaterdag vlieg ik door naar San Fransisco. Naast overleg met collega’s daar zal ik ook Silicon Valley onveilig maken. Het is de bakermat van alle nieuwe technologie. Bedrijven als Google, Yahoo en Microsoft zitten hier. Ik hoop dat ik er wat van kan meenemen! Het is in die zin zeker ook een vision trip.