Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vlieg op!

5 december 2006

United AirlinesWoensdag wordt een zware dag. Alhoewel, het is maar hoe je het bekijkt. Het wordt in ieder geval een reis van zo’n 15 uur. De komende dagen zit ik in Langley, Canada voor overleg. Natuurlijk voor Agapè. Internet Ministry Leaders vergadering. Je zou denken dat vergaderen voor Internet freaks allemaal via internet kan. En dat is voor een groot deel ook waar. Maandelijks hebben we een telefonische conferentie. Soms is het goed om elkaar even in de ogen te kijken, de tijd te hebben om goed naar elkaar te luisteren en te vergaderen. Het wordt een paar dagen hard werken.

Zaterdag vlieg ik door naar San Fransisco. Naast overleg met collega’s daar zal ik ook Silicon Valley onveilig maken. Het is de bakermat van alle nieuwe technologie. Bedrijven als Google, Yahoo en Microsoft zitten hier. Ik hoop dat ik er wat van kan meenemen! Het is in die zin zeker ook een vision trip.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Vlieg op!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0