10.000 nieuwe contacten

1 min leestijd

computer_vraagDinsdag en woensdag, de hele dag in het Ibis hotel in Veenendaal. We hebben 12 man uit Europa hier naartoe gehaald om de laatste ontwikkelingen op Internet Ministry. We kijken terug op geweldige resultaten in het afgelopen jaar. Nu zingt in ons Nederlandse team het volgende rond: 10.000. We werken voor dit jaar aan 10.000 nieuwe contacten door sites als IkzoekGod.nl en Discovery.nl. Maar ook nieuwe concepten zullen er snel aankomen. Sites als IkzoekGebed.nl (site waarin gebedsverzoeken centraal staan) en IkzoekJezus.nl (een site die zal gaan over Discipelschap, nieuwe christenen helpen om te groeien in geloof).

Op dit moment testen we een mobiele versie uit van IkzoekGod.nl. Temeer omdat Google en Yahoo hun mobiele zoekmachines hebben gelanceerd. Met als doel: zoveel mogelijk mensen de kans geven om God persoonlijk te leren kennen.

Een ander mooi getal: 0,33 euro. Voor dat bedrag zijn we in staat om iemand het Evangelie uit te leggen. De praktijk leert dat voor 3 euro we een nieuw contact hebben. Dit jaar hebben we een doel om minimaal 400.000 unieke bezoekers te hebben op onze sites. Ik hoop dat het veel meer wordt, want de laatste dagen gaat het gewoon erg hard, met heel erg veel nieuwe bezoekers.