Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Connected

31 januari 2007

laptop_handWat is Internet toch eigenlijk gek. De wereld in je toetsenbord bereikbaar. Vorige week hebben we met de Agapè collega’s om tafel gezeten en hebben we gedroomd over de mogelijkheden die we krijgen op dit moment met dit medium. Papier is heel erg behelpen, communiceren doe je nu heel ouderwets met email, als het was sneller is met chat. Met Skype praat je gratis de wereld rond. Tegenwoordig zitten Rianne en Rhodé ook op de chat. Heel erg leuk. Maar niets is zo leuk als het hele gewone ontmoeten van mensen. Soms heb je van die momenten. Zo sprak ik deze week met een vriend over van alles wat ons bezig houdt. Praten, zoals je dat al eeuwen doet. Onvervangbaar!!

Afgelopen zondag heb ik gesproken over de “ramshoorn van overwinning”. Daar zal het komende zondag ook over gaan als ik spreek in Alphen aan den Rijn. Goed Nieuws brengen. Voor minder wil ik niet meer gaan. Het werkt namelijk aanstekelijk. De CD met de preek heb ik de dag erna zelf geluisterd. Tja, even slikken om weer mezelf te horen. Een ding is duidelijk: gelukkig is God niet afhankelijk van een perfecte preek om toch zijn werk te kunnen volbrengen! Ben me er weer erg van bewust. En dat is een hele bemoediging kan ik je zeggen :)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Connected

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0