Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Happy New Year!!

2 januari 2007

On SKypeAls je dit leest: ik wens je een geweldig nieuw jaar toe! Wij zijn enthousiast begonnen aan het nieuwe jaar. Familiebezoek… Dat hoort erbij. Maar ook het nieuwe jaar waarin we de volgende stappen nemen om meer en meer mensen te bereiken met het Goede Nieuws van Jezus!
In het komende jaar zullen een paar dingen het belangrijkste zijn: werken aan Internet Evangelisatie en Discipelschap als eerste. Maar ook spreken en geven van studie in de verschillende gemeenten.

Komend weekend geven we als Agapè de HQ jonge sprekerstraining in Voorthuizen. Ds. Hans Eschbach, Willem de Vink en Harrie Nijhof zijn daarbij de speciale gasten. Het was een langgekoesterde wens om met deze trainingen verder te gaan. Zondagavond eindigt dit trainingsweekend in jeugdkerk Heartbeat in Amersfoort. 4 jongeren die hebben meegedaan aan de training mogen hier hun eerste podiumervaring opdoen. Gaaf, ik heb er zin in! Het is een mooi begin van het nieuwe jaar.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Happy New Year!!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0