IkzoekGod in beweging

1 min leestijd

IkzoekGodEen van de projecten waar we aan werken in de volgende stap met IkzoekGod.nl. Wordt in de stijl van de afbeelding hiernaast. En er moet een goede mobiele versie van komen. Dat heeft wat technische specificaties (zoals xhtml voor de techneuten). Webontwikkeling is aan de ene kant erg mooi, omdat je alles realtime kan aanpassen. Heel anders als met print (een boekje of brochure). Als dat er ligt dan is er niets meer aan te wijzigen. Dit gegeven maakt Internet ontwikkeling wel heel soms "eindeloos" en "rusteloos", omdat het altijd beter kan en je daardoor snel denkt dat je nooit klaar bent. Misschien is dat wel wat ons zo steeds in beweging houdt.

Tegelijkertijd zijn we ook bezig met het fixen van twee craches. De sites Discovery.nl en HeavenlyQuality.nl zijn slachtoffer van een hack geweest. Jammer, jammer. Iedere keer kost dat zoveel tijd om alles weer te fixen, netjes te beveiligen, etc. Maar dat is nu eenmaal het spel. Proberen altijd de eerste te zijn. Maar het gaat mooi worden, het is al mooi. We gaan op naar de 12.500 nieuwe contacten!