iPhone en Flash Lite

1 min leestijd

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=GdI8dCfbxuQ[/pro-player]

Niemand weet echt wat de iPhone voor een impact zal hebben op mobiele telefonie, mobiel internet en mobiele multimedia. Apple heeft aangegeven dat de nieuwe alleskunner in juni zal uitkomen. Naast deze ontwikkeling is er nog een andere interessante ontwikkeling gaande: Adobe is gekomen met de nieuwste Flash Lite player die op de nieuwe mobiele telefoons naadloos zal aansluiten. Op deze manier komt er een platform onafhankelijke applicatie uit waarmee op een vrij gemakkelijke manier nieuwe toepassingen kunnen worden ontwikkeld. Als je denkt aan Goed Nieuws (evangelisatie) dan kan je denken aan het brengen van tekst gebaseerde evangelisatie (zoals IkzoekGod.nl voor mobiel) maar ook aan short clips. Maar altijd met als belangrijkste focus het leggen van contact met een al dan niet mobiele internetter.