Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

iPhone en Flash Lite

27 februari 2007


Niemand weet echt wat de iPhone voor een impact zal hebben op mobiele telefonie, mobiel internet en mobiele multimedia. Apple heeft aangegeven dat de nieuwe alleskunner in juni zal uitkomen. Naast deze ontwikkeling is er nog een andere interessante ontwikkeling gaande: Adobe is gekomen met de nieuwste Flash Lite player die op de nieuwe mobiele telefoons naadloos zal aansluiten. Op deze manier komt er een platform onafhankelijke applicatie uit waarmee op een vrij gemakkelijke manier nieuwe toepassingen kunnen worden ontwikkeld. Als je denkt aan Goed Nieuws (evangelisatie) dan kan je denken aan het brengen van tekst gebaseerde evangelisatie (zoals IkzoekGod.nl voor mobiel) maar ook aan short clips. Maar altijd met als belangrijkste focus het leggen van contact met een al dan niet mobiele internetter.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

iPhone en Flash Lite

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0