Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mooie clip

27 februari 2007

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=rc2zpEP-gi4[/pro-player]

Uit de mailbox van deze week. Gefilmd door Reinier Sonneveld. Mooi, mooi, mooi. Heerlijk relaxed. En je zou zo onder het dekentje kruipen. ‘k Begreep dat deze clip naar o.a. MTV was gestuurd. Ben benieuwd wat het gaat worden. Gewoon even kijken, en aan je eigen favorieten toevoegen. Dat doet het altijd goed bij dit soort dingen. Waarom komt niet alle goede muziek altijd even goed voor het voetlicht? Dat zouden wel heel veel mensen graag willen weten. Mijn warme medewerking aan deze muziek. Mijn overige favorieten vind je via deze link

Binnenkort heb ik (namens Agapè) een gesprek met World of Joy (eendaags muziekfestival in Walibi Flevoland) om te kijken hoe we samen kunnen werken. Ben erg benieuwd.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mooie clip

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0