Mooie clip

1 min leestijd

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=rc2zpEP-gi4[/pro-player]

Uit de mailbox van deze week. Gefilmd door Reinier Sonneveld. Mooi, mooi, mooi. Heerlijk relaxed. En je zou zo onder het dekentje kruipen. ‘k Begreep dat deze clip naar o.a. MTV was gestuurd. Ben benieuwd wat het gaat worden. Gewoon even kijken, en aan je eigen favorieten toevoegen. Dat doet het altijd goed bij dit soort dingen. Waarom komt niet alle goede muziek altijd even goed voor het voetlicht? Dat zouden wel heel veel mensen graag willen weten. Mijn warme medewerking aan deze muziek. Mijn overige favorieten vind je via deze link

Binnenkort heb ik (namens Agapè) een gesprek met World of Joy (eendaags muziekfestival in Walibi Flevoland) om te kijken hoe we samen kunnen werken. Ben erg benieuwd.