Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Rotterdam zoekt God

26 februari 2007

rotterdam skylineAfgelopen vrijdag ben ik samen met Mark de Boer een dag in het Rotterdamse geweest. We zijn een videopresentatie aan het voorbereiden van wat Agapè is. Een belangrijk element is dat we geloven dat we de student van vandaag en daarmee de wereld van morgen als hottarget mogen definiëren. Op de universiteit waren een aantal studenten van Agapè bezig. Startend met een bijbelstudie om vervolgens aan de slag te gaan met zgn. enquetewerk. Met deze enquete, een onderzoek naar geloof onder studenten op de universiteit, kunnen zij in gesprek komen met niet bekende en niet-gelovige studenten. Leuk om dat te zien. Er liggen veel kansen. Iedereen moet de kans krijgen om God persoonlijk te leren kennen!

Vanaf de Euromast hebben we ook nog een aantal shots gemaakt. Zo ook midden in het centrum. Zodra de film gereed is zal ik em ook posten op Youtube ofzo. Volgende week zal hij vertoond worden op de Agapè conferentie. We zijn lekker bezig.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Rotterdam zoekt God

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0