Rotterdam zoekt God

1 min leestijd

rotterdam skylineAfgelopen vrijdag ben ik samen met Mark de Boer een dag in het Rotterdamse geweest. We zijn een videopresentatie aan het voorbereiden van wat Agapè is. Een belangrijk element is dat we geloven dat we de student van vandaag en daarmee de wereld van morgen als hottarget mogen definiëren. Op de universiteit waren een aantal studenten van Agapè bezig. Startend met een bijbelstudie om vervolgens aan de slag te gaan met zgn. enquetewerk. Met deze enquete, een onderzoek naar geloof onder studenten op de universiteit, kunnen zij in gesprek komen met niet bekende en niet-gelovige studenten. Leuk om dat te zien. Er liggen veel kansen. Iedereen moet de kans krijgen om God persoonlijk te leren kennen!

Vanaf de Euromast hebben we ook nog een aantal shots gemaakt. Zo ook midden in het centrum. Zodra de film gereed is zal ik em ook posten op Youtube ofzo. Volgende week zal hij vertoond worden op de Agapè conferentie. We zijn lekker bezig.