Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Van boekrol naar boek

19 februari 2007

Hoe een monnik het boek ontdekte. Grappig filmpje dat ik gemaild kreeg via een Evangelisatie Nieuwsmail. Helaas geen Engels of Nederlands, maar de titels doen het op zich prima. En ja, de gelijkenis met een internetter is erg groot. Vandaar… Rianne is ook niet zo’n enorme held met Internet. Maar toch is ze e-coach voor Agap

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Van boekrol naar boek

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0